Takmålning

VAD GÖR VI?

Vi utför alla typer av målningsarbeten.


*Behöver du hjälp vid ombyggnader,
har vi nära samarbete med skickliga hantverkare
inom följande områden.

Välkommen till NF Måleri – Ledande på takmålning!

Vi arbetar med alla typer av tak och erbjuder våra tjänster till privata kunder såväl som företagskunder. Kontakta oss för att få en gratis offert på ditt takprojekt idag!

 

 Varför takmålning?

Taket är den del av fastigheten som angrips allra hårdast av det nordiska klimatet. Regn, snö och vind sliter på alla tak, oavsett om de utgörs av betong eller plåt. Som tur är har de flesta fastigheter i Sverige mycket hållbara tak, men trots detta är det viktigt att då och då se över dem. Ett effektivt sätt att ge taket både ny glans och ytterligare hållbarhet är att anlita professionell takmålning. Detta kan du få hjälp med av de erfarna och sällsynt kompetenta teamet av målare på NF Måleri!

Vill du veta vad din takmålning skulle kosta? Begär gratis offert idag!

I förebyggande syfte

Det kan vara dyrt att laga tak. Vill det sig illa och fukt- och vattenskador tar sig in i byggnaden kan reparationskostnaderna sticka iväg ordentligt. Därför är det alltid en god idé att förebygga takrelaterade skador innan de har skett. Takmålning är en sådan förebyggande åtgärd. Det handlar nämligen om mer än bara själva målningen. På grund av hårda väderförhållanden och stora temperatursvängningar uppstår olika skador i taket. När man låter genomföra en takmålning ses taket över grundligt, och skador som exempelvis utslitningar och rostbildningar ordnas.

När du tar hjälp av oss på NF Måleri kan du räkna med takmålning av absolut högsta klass. Våra professionella målare ser till att både laga skador och förebygga att framtida skador i taket uppstår. Vi hjälper regelbundet både privatpersoner, företag, organisationer och föreningar i hela Stockholmsregionen.

Av estetiska skäl

Målning i allmänhet, och takmålning i synnerhet, syftar delvis till att skydda fastigheten mot fukt och vatten. Man ska däremot inte glömma den estetiska aspekten av måleri. Många människor vars tak börjar se slitna ut väljer att byta ut hela taket mot ett nytt. Detta är en kostsam och, många gånger, onödigt hög kostnad för något som kunde bli betydligt billigare. Med professionell takmålning kan man, för relativt liten kostnad uppnå snarlikt resultat som vid anläggande av helt nytt tak.

På NF Måleri arbetar målare med särskilt stor kunskap inom just takmålning. Vi arbetar alltid i nära dialog med dig som kund för att resultatet på bästa sätt ska matcha dina förväntningar. Om du vill veta mer om vad takmålning kan innebära för just ditt tak – Kontakta oss för att begära gratis offert och/eller boka in ett kostnadsfritt möte idag!

Investering i fastigheten

Takmålning är en säker och förhållandevis billig investering i fastigheten. För en relativt liten kostnad kan man höja värdet på bostaden genom att både skydda den och göra den mer tilltalande. Uppfattningen av byggnaden för utomstående påverkas nämligen kraftigt av att taket är fräscht. Vid eventuell försäljning är det inte ovanligt att detta påverkar köpbeslut och höjer köpkraften hos intressenter.

Vill du ta del av de projekt inom takmålning som teamet på NF Måleri har utfört? Ring eller maila oss idag så ser vi till att ge dig dokumentation från våra tidigare takarbeten.

Hur vet jag när jag behöver takmålning?

Det korta svaret på frågan är: kontrollera taket regelbundet. Svårare än så är det egentligen inte. För att säkerställa att taket skyddar fastigheten bör du titta till takets skick titt som tätt. Slarvar man med detta finns det risk att eventuella skador växer sig större och resulterar i betydligt högre kostnader. Kostnader som annars skulle kunna läggas på andra viktiga åtgärder i anknytning till huset. Ett rimligt intervall för är att se över takkonstruktionen minst 1 gång om året.

Om du vill vara extra säker på hur ditt tak står sig bör du ta hjälp av takexperter. Sådana hittar du hos oss på NF Måleri. Förutom att vi erbjuder tjänster inom takmålning ställer vi självklart upp på att undersöka tak-skick för de som önskar få hjälp.

Funderar du på om du behöver hjälp med takmålning? Kontakta oss idag så ser vi till att fastslå om så är fallet!

 

Takmålning med NF Måleri

NF Måleri tillhör Stockholmsregionens mest välrenommerade team när det kommer till takmålning. Våra tjänster på området erbjuds till såväl privatpersoner som företag och organisationer av varierande storlek och branscher. Vi har erfarenhet av arbeten på alltifrån mindre fritidshus och villor till stora fastighetskomplex och höga höjer.

Begär gratis offert på din takmålning idag!

Läs mer om våra tjänster på nedan sidor:

Målare nacka

Målare Södertälje

Målare Upplands Väsby

Målare Stockholm

Målare Täby

Målare Vallentuna

Målare Huddinge

Målare Vaxholm

Målare Sollentuna

 

Offertförfrågan