pexels-ksenia-chernaya-5691612_edited_edited.jpg

REFERENSER

Våra senaste uppdrag

Här visar vi upp våra senaste uppdrag inom målning, renovering och projektering. För fler referenser, kontakta oss så visar vi fler relevanta jobb.

BRF Pontonjären.jpg

BRF

BRF Pontonjären 3

Vi anlitade NF Måleri för målning av fönster och karmar med linoljefärg. Överlag är vi väldigt nöjda med NF Måleris arbete. Allt har flutit på väldigt bra under projektet och förutom att själva arbetet blev väl utfört vill vi slå ett slag för den goda kommunikation som har rådit, både med projektledare från NF Måleri men även med målarna.

 

En stor anledning till varför vi just valde NF Måleri under offertinsamlandet var att NF Måleri var väldigt noga med att ta in information och sätta förväntningar, vilket i sin tur skapade en trygghet och bra grund för projektet. Tidsplanen som sattes drog över en smula men otur med rådande väderförhållande var huvudorsaken till varför det försenades. Efter projektets slut var NF Måleri även snabba med att fixa de fåtal åtgärder som uppkom under slutbesiktningen.

 

För liknande projekt skulle vi varmt rekommendera NF Måleri.

Joel Östberg, suppleant Brf Pontonjären 3

Foto 2020-09-16 14 00 11.jpg

BRF

BRF X

Vi anlitade NF Måleri för ommålning av föreningens fönster och balkonger. Vi är mycket nöjda med det arbete som NF Måleri utförde.

Vi fick redan från start ett trevligt bemötande och det var lätt att få kontakt när vi hade frågor. Boende i huset fick tydlig information om vad de behövde göra i sina lägenheter för att arbetet skulle kunna utföras korrekt och på ett smidigt sätt. Alla målare på plats var skickliga och arbetade effektivt och tidsplanen höll enligt planeringen.  

Vi skulle absolut rekommendera NF Måleri för deras proffsiga resultat och trevliga bemötande.

Elin Envall, ordförande BRF X

Foto 2022-10-27 16 18 56.jpg

BRF

BRF Henriksborg/Saltsjökvarn

Vi anlitade NF Måleri för att måla invändigt i trapphusen på väggar, fönster samt snickerier. Även våra plåttak målades.

 

Vi är väldigt nöjda med resultatet som helhet och arbetet från målaren, en effektiv kille som spärrade av och hade fin kontakt med de boende. Vi fick en tydlig offert och projektledaren hade en tät kontakt med mig som beställare. Information och kommunikation med de boende fungerade utmärkt och vi fick arbetet utfört i den tidplanen vi önskade. Vi blev trevligt bemötta och hade en öppen dialog med projektledaren från start till klart.

 

Då vår fastighet är väldigt gammal känns det viktigt att arbeta med företag som värnar om historia och byggnadsvård. Vi skulle gladeligen rekommendera NF Måleri till andra kunder då företaget känns väldigt kompetent och seriöst.

Peder Carlsson, ledamot BRF Henriksborg/Saltsjökvarn.